Tjohejj!

Hallå där bloggläsarskaran! :D Nu är jag här men jag ska snart dra igen och öva piano på vänerparken, som för övrikt är musikskolan! Igår hade jag min första pianolektion och läraren verkade super. Jag hade också första lektionen med per nyström som har beordrat mig att öva 2 timmar varje dag...minst! Så, så får det bli. Har spelat ca 1 timma idag så det ska förhoppningsvis bli en till! Jag ser fram emot att se resultat!

Uppdatering= För kass

Men jag har faktiskt en anledning, IT-människorna på elevhemmet hade inte fixat internet till oss förrän i torsdags och då var jag lagom mörbultad av bo borta grejen, så jag ville bara sova! xD

Veckan har annars varit bra, men i slutet av veckan längtade jag hem och nu när man väl är hemma vill man bara stanna här! xD

Ikväll blir det bio och mys med Elin Da Jakobsson!

Reklam, reklam, reklam... FET DISS #2

Reklam är bedrövligt, här försöker man titta på sagan om de två tornen, det är mkt spännande och Aeagorn och Theoden ska precis rids ut och möta de läskiga Uruk-Haierna och orcherna tillsammans, och då, så ploppar det helt plötsligt upp en svensk sommaridyll, med ett tvålpaket och en röst som säger, "Barnängen, en renare känsla". Då vill man bara gå och lägga sig.

SNÄLLA TV 3! Folk kommer inte orka se på film när man har reklam var 20:e minut, och att ni för ett tag sen lyckades dra ut Den Gröna MIlen till 3 timmar och 45 minuter är ju bara.. för jävligt.

Schema!

Tjoflöjt skitungar :D Nu har jag fått reda på mitt schema, för första året på gymnasiet ( hoho alma börjar bli stor nu)! Det ser rätt hyffsat ut, lektionerna vart inte bedrövligt långa och rasterna inte extremt korta, ( som det var i nian, fan, vi hade fyllspäckat schema från klockan halv nio till 20 över 3 nästan varje dag med 5 minuters raster, det var hemskt, tvi!) meeeen hur tänker dom när vi kommer sluta halv 5 nästan varje dag??? Okej att dagarna är rätt softa annars, men halv 5 är lite sent för jävligt sent att sluta. Tur då att jag har kommer ha 200 m till skolan i år, tji fick ni alla bussdräggare :D , neh nu ska jag vara snäll :D Det var ju inte jag som fick traska ner en 1km i 10 minusgrader förra vintern neh xD

En annan sak som verkar grymt på gymnasiet är antalet ämnen, fel av mig, kurser, man får betyg i. I högstadiet hade vi 16 ämnen, som man dessutom kunde sänka sig i. Nu ska jag typ läsa:

Matte A och B, matte är okej, lite tråkigt bara, lektionerna kommer inte bli desamma utan Elin att sjunga med, boxa på och prata med :(. Btw suger jag på ekvationer,må djävulen grilla detta påfund, hoppas jag slipper ekvationer ( glöm din dröm Alma)
Svenska A, Svenska är trist, vilket är konstig för jag gillar att prata ( jahha, menar du det?...) och prata, det gör jag ju på Svenska (och på svenskalektionerna x) ).Grammatik är det värsta som finns, hoppas jag slipper det (glöm din dröm Alma)
Engelska A, engelska är superkul, om jag nu kommer tycka det om en månad xD
Historia A, hmmm, det kan nog bli okej! ni som har haft Freiman vet att man inte kan ämnet så bra eftersom han hellre snackade om hur läkaren rensade hans prostata på lektionerna... x)
Kultur och Idéhistoria,
Har inte en susning om hur detta kommer bli! Är förväntasfull!
Arbetsmiljö och säkerhet,fyyy, tviii, fick vara med på en lektion av detta ämnet, har aldrig vart med om något så sövande :/

sen blir det inte mkt mer råplugg :D Jag har ju såklart en hel del musikämnen också, vilket ska bli trevligt :D Rektorn ska försöka fixa så att jag får Sång A, me guusta :D

Wohohohooh

JAAAAG ÄR JÄTTEGLAD! Hela helgen är fullproppad med sagan om ringenfilmer kl 9 på trean, de är så fruktansvärt bra, mmmm me gusta! 

Jag har aldrig orkat läsa böckerna, men det beror nog på att jag började läsa dem när jag var typ 9 och inte fattade något, så jag kanske borde ge dem en chans till, eftersom jag älskar storyn så mycket!

Allt nytt!

Nu är jag så gott som nyvaken, snart kommer jag vara nyduschad, och mormor var precis här med nya tuppar. Vi har inte många tuppar kvar i hönsgården, så vi fick några nya från moster!

Snart kommer jag vara nyinflyttad också, jag må vara lite spänd, men det känns okej, det är ju nytt för alla :) Nu ska jag inte på Vänersborgs hemsida och kolla om mitt schema kommit ut :D

Grudge 2= inte läskig!

Hhööhö, hej hej :D KOm hem från tjejkväll med da girls. Det var jättemysigt, kollade på film och myste ;)
Vi började hardcore med grudge 2, fortsatte mindre hardcore med Där mitt hjärta finns, och slutade icke hardcore med Monsters Inc.

Grudge 2 var inte läskig, inte läskig alls. När jag ser på rysare vill jag bli rädd :S Jag spärrade upp ögonen ca 2 ggr, sen var det ingen mer reaktion. Tips på läskig skräckfilm någon?? ;) 

Monsters Inc var bra, jag vet att jag är tönt, men den var jävligt underhållande.
Not that scäryy :)

Ikv händer det :D

Viii ska ha myyyyskvälll ikväll serrni :D All the girls as usual, minus yay-z dock :( För hon är i Libanon den jäntan. Men vi får väl ha kul ändå :) Fanstän det var svårt nog innan att lyckas hitta en tid som passar alla kommer det nog i framtiden bli ännu svårare att kunna samlas allihopa, när jag bor borta, och alla helt enkelt kommer vara allmänt upptagna, men lets make it work ;)

Hursomhelst, Dagens jobb: Hänga tvätt, ( ta en paus och sura över att jag gick med på att hänga tvätt) putsa fönster, (klaga över hur ont det gjorde när jag ramlade ner från stegen+ fick putsmedlet i huvudet. Men om jag fixar detta 2 timmar är skuldometern nere på 190 kr! WOHOO . Sen ska jag väl försöka spela på min cello i lite drygt en timma!

Som ni märker har jag lite bloggtorka förutom att skriva om vad jag ska göra idag typ, så om ni villa tt jag ska skriva mina åsikter om något, eller så får ni kommentera så kanske jag skriver om det ;)

Jag har bestämt mig!

Hahah,l det lät typ som någon dålig reklam, liknande "  jag vill slippa upsvälld mage, så jag har besämt mig för att dricka activia varje dag!". Neh men vet ni vad jag har bestämt mig för?. Jag tänker inte läsa de stora bloggarna längre, jag vet att de är underhållande, men fatta vad dåliga de är egentligen? " Ahh, i det här inlägget ska jag visa hur jag fixar naglarna". Varför bryr jag mig?

Så här är listan av de bloggarna som ger mig nada more glory i livet:
Dessie
Kissie
Paow
Gaybloggen
Isabell Strömberg
Krilleboi
Foki
Bunnys

Detta är åandrasidan bloggar jag tänker fortsätta läsa:
Spiderchick
Conler-Från självskadebeteende till lycka
Ana Gina
Elin Jakobsson
Stinabelle
Fannys Kakburk

Alla dessa är skitbra :D Läs dom!



Sorry

Förlåt för att updateringen är så fruktansvärt dålig, men det är så att idag känner Alma bara för att sitta vid datan, tröka och lyssna på depping musik för jag är så fruktansvärt trött. Men nehhe, idag måste Alma till tandläkaren, då är inte Alma bara trött längre, då är hon sur också. '

I mina lurar idag:
Radiohead
, Karma Police
Muse, Starlight
Simon & Garfunkel, Sound of silence
Otis Redding,[Sittin' on] The dock of the bay, (okey, mindre deppig ;) )

Nu ska jag bara lyssna på Somewhere over the rainbow/What a wonderful world med Israel Kamakawiwo'Ole (vilket jävla namn?) för att pigga upp mig lite, sen ska jag äta frukost. :)

Är hemma från da town!

Nu är jag hemma från stan! Elin shoppade en hel del, allt var faktiskt skitsnyggt! Jag skulle ju inte köpa något, men HM hade mascara från isadora för 30 spänn, och min mascara börjar ta slut, så den köpte jag! :D

Nu känner jag att jag inte skrivit något kul på ett tag så jag ska nog fixa ihop en hiss och diss lista sen! Hahh, får väl se vad det blir av det va! ;)
Elin and alma 4eva and eva!

Fan att jag inte kan hålla på pengarna xD

Jag som jobbade så himla duktigt förra veckan råkade såklart handla så jag drog på mig en timma till xD

Skuldometer: 365- förhoppningsviss 2 timmar idag=
265 xD Wich me luck :D

Så dagen kommer att gå ut på att putsa alla fönster på nedervåningen, men jag lovar, vårt hus är fan gigantiskt, så det är ca 17 fönster och ett uterum med 5 fönster och en glasdörr xD Fast om det tar mer än 2 timmar är det ju bara bra antar jag xD

Sen i  eftermiddag tar jag och Elin in till stora staden för att shoppa lite, eller jag ska inte shoppa, jag ska titta på, och skämmas över min slösaktighet :D Naah, men när man är med elinstompan så är allt kul, vad man än gör ;)

Inflyttad och klar ;)

Nuhar jag flyttat in alla saker! Det blev lite jobbigt sådär mitt i, för när vi jag precis hade fått in alla grejer så brakade byrån halv ihop av tyngden från mina kläder :/ xD Som tur var hade de köpt in nya byråar, men de var inte ihopmonterade så det tog oss typ en timma att montera ihop byrån och flytta över kläderna jag packat in. Det var lika bra att byrån knakade ihop, för den var mycket större, jag hade fått knyckla ihop kladerna i den byrån.

Jag tog några bilder om ni är sugna att se hur rummet ser ut!
När man kom in i rummet!
Och när man går ut!
Jag kommer trivas prima! :D

Cha-cha-bitches!

Neh, jag skämtade bara, jag skulle aldrig säga sådär, fatta hur dumt det låter xD Att folk inte slutat med det än är ju oroväckande, fasst aja, jag är ju trots allt bara en lantis, hos 08:orna kanske det är det absolut coolaste att säga vad vet jag?;)

Jag tänkte bara meddela att jag åker och flyttar in flyttlådorna i studentboendet nu, och sen skulle vi fika hos faster också som jag sa, så jag kommer nog inte uppdatera förräns...kl 7 i kväll kanske? Aja, så ni slipper klicka in här utan att veta att jag inte kommer uppdatera! Jag känner verkligen inte för några krafttag idag men jag antar att det måste göras. BAJS PÅ JOBB :D


Wyclef for president! FET HISS #2

Alla har väl hört att grymma rapartisten Wyclef Jean har skrivit upp sig i presidentkampanjen i Haiti, hans deltagande blir FET HISS #2! Jag tkr det är grymt, han verkar ursympatisk, och han har pengar så det räcker, så han ställer inte upp för en fet presidentlön. Förresten skänkte han en hel del pengar vid krisen och har en egen fond för Haiti redan som folk kan skänka pengar till!

Nu finns det såklart massa folk som säger
" Ahhh men vad fan vet han om politik"?. Hur vet ni att han inte vet något om politik? Dom låter ju inte vilket pundhuvud som helst ställa upp som president heller, dom tar väl IQ-test på honom innan eller något ;)  Han kanske bara vill göra skillnad för sitt hemland som ligger i misär! Hur skulle man kunna veta att någon skulle vara bättre än någon annan till president förresten, vem som helst kan väl ljuga?

Aja, mina sista ord är att jag inte tror på att man måste studerat politik i 10 och jobbat inom det i 35 år för att bli en bra president,  jag tycker att det räcker med att de andra man jobbar med kan reglerna, och att presidenten fattar besluten, presidenten måste alltså vara smart och ha ett hjärta. Då verkar Wyclef vara en bra kandidat. Helt enkelt viktigast att presidenten inte är ett pundo som Dear George:D

FÖRRESTEN SÅ ÄGER HANS EX-BAND FUGEES! Och bara ett geni kan få en låt om en strippa låta så intressant som i Perfect Gentlemen, det vet Elin, för denna rann ur min mun på många mattelektioner kan jag lova.

Liten recap förresten:
Alma: JUST CAUSE SHE DANCES GO-GO, IT DON'T MAKE HER A HOE NO, MAXINE PUT YOUR RED SHOES ON HUN,WE GO INTO THE DISCO, WE GONA EEELOPE TO ME-E-E-XICO, CALLED UP MAH MAMA SAID I'M IN LOVE WITH THIS SPRIPPER YO! ! Ann: VEM ÄR DET SOM SJUNGER!?!? ELIN VAR DET DU????

GO WYCLEF!

BUSH! YOU SUCK!

Förlåt att jag kanske överdrev lite med snoret och sådär, men jag har tråkigt ;D

Pier 7 years later!

Nu är allt inpackat i bilen. Det vart en hel del pusslande för att få det att gå ihop :S Vi fick knappt in allt fastän vi hade fällt ner sätena i bak x) Så imornn drar jag och mama iväg till vbg och flyttar in prylarna, sen kommer jag hem och bor här en vecka till tills skolan börjar den 23:e! Efter inflyttningen drar vi och fikar hos min faster, hennes sambo och deras 2 illsöta små barn!

Det var förresten en sak jag läste i aftonbladet igår, det var om han som spelade Pier i ondskan. Det var någon jävla blaja om att att han hade stått på ett party och snackat med Tom Cruise om hur onyttigt muffins var. Vem bryr sig tänkte jag. Jag tyckte bara att det var lustigt att se hur mycket någon kan förrändras till utseendet på, hmm...7 år.
Jag menar vilket step up, han blev ju fan snyggare än den andra killen :S!


Samma pöjkar xD

Kul lista!

Jag ska nu fylla i en mkt kul lista som jag helt brutalt lånade av den här tjejen http://idamli.blogg.se/.  Hon hade sj lånat den av Kenza så jag tror inte att det är någon fara att låna den ;).

Fyra jobb jag haft:
Det börjar bra xD Har inte haft något jobb xD

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
Titanic, shoouu, big surprise, nej men jag ser den så sällan att den är lika grym varje gång jag ser den, min favoritfilm of all times ;).
När Harry mötte Sally, jävligt underhållande film som jag har sett skitmånga gåner och kommer se skitmånga gånger till.
Notting Hill, Hugh Grant klockren, dialogen är klockren, karaktärerna är klockrena! Hela filmen är spot on!
Love actually, gör alltid mig glad i juletider, och även i julitider :D

Fyra ställen jag bott på:
Hhöhö, fail även på denna frågan, har bott här på landet i hela mitt liv, men nästa vecka rörs det om i grytan lite
;)

Fyra TV-programm jag älskar att titta på:
Top model, jag älskar det här programmet, sett alla säsonger förutom sista, (för jag tyckte det var onödigt att ge tjejer som är 165 cm långa hopp om att bli toppmodeller, lets face it, det kommer inte hända om inte modeindustrin ändras). Det var perfekt när man kom hem halv 4 förra året att göra iordning lite fika och sätta sig och kika på top model. Min favoritdel i programmet är när man får se bilderna!
Sex and the City,
i mina ögon en tidlös serie som passar alla åldrar med roliga karaktärer som visar att olikheter matchar.
Family Guy, Simpsons, Southpark, de 3 tecknade skitprogrammen xD Simpsons har så jävla rolig dialog, Family Guy, är helt sjukt, och Southpark är fult och sjukt, blir inte bättre! BUTTERS ÄR BÄST!
Project runaway, när man får se de färdiga plaggen är det bästa i hela programmet tjoohoo. Dock tkr jag det är roligast att kolla på de gamla avsnitten.

Fyra platser jag har semestrat på:
London 2 ggr, första gången med da family, andra gången på klassresa! Min favoritstad och kommer alltid vara det. Jag tkr det är grymt kul att sitta och kika när man åker tunnelbana, mkt udda folk för en lantis som jag. Vill åka dit snart igen!
Indien, en väldigt overklig resa. Mina föräldrar har fadderbarn i Tamil Nadu i södra Indien. Vi åkte dit och spenderade lite mindre än en vecka på vichan vid skolan vi stödjer, och kollade även på andra projekt. Resten av tiden spenderade vi på ett ganska tråkigt hotel vid havet, men som låg nära en stad som hade ett världsarv, med typ andtikt stenpalats, maffigt! Vi skulle åkt över till Kerala på västkusten där man kunde bada i havet(man kunde inte bada i havet på östkusten där vi var, havet var för strömt) men mamma var tvungen att åke hem och jobba, så det får bli en annan gång ;).
Frankrike, sommaren när jag var 8? 9? jag minns inte riktigt, åkte vi till typ en kristen mötesplats som heter Taize, det blev inte så mkt gudsnack får oss skitungar. Jag tror att de har tusentals besökare varje år. Jag kommer bara ihåg att det var kul i barngrupperna vi fick vara i , och att stället serverade vidrig lunch och middag. Men frukosten var god, den minns jag än. Baguett, smör, chokladbit och varm choklad som man kunde tillsätta socker i om man ville (vilket jag gjorde) .
Norge, när jag var 12 eller något åkte vi och fjällvandrade. Jag var lite fjortis i förtid så jag tyckte att vandringen var pest och pina, men man minns fortfarande den maffiga utsikten.

Webbsidor jag besöker dagligen:
Facebook, det är något beroendeframkallande med denna mytomspunna sida ;), fasstän ingen kommenterar eller skriver något går man in och kollar ändå.
Blogg.se, måste ju logga in på bloggen, höhöhö xD
Youtube, går in och kikar videos rätt ofta, tkr det är kul :D
Ett stort gäng bloggar, så många att jag räknas som en nolifer ;)

Fem favorit-maträtter, lade till en höhöhög:
Pizza med jävligt mycket kebab och bearnaisesås, dock äter jag inte kebab, synd för mig.
Min egna hemlagade risotto, så satans god.
Stekt lax, finns inget bättre.
Lövbiff med fett mycket bearnaisesås och klyftpotatis, detta kommer jag aldrig äte mer tyvärr :D Död kossa=inte bra!
EN FET JÄVLA LAMMSTEK, fy Alma, dött lamm= inte bra, inte bra alls.

Fyra ställen jag vill vara på just nu:
Sittandes i en stol i vita huset som president över USA, då skulle USA rocka fett ;).
I en cool second hand affär med pengar i fickan, just nu befinner jag mig inte i en second hand affär och har inte ett öre att spendera ;)
På stadspromenad i Rom, skulle inte sitta fel, Rom vekar spännande.
På en strand  under ett parasoll med en 4 liters karaff med apelsinjuice, apelsinjuice är gott :D



WHOOAAH!! Jag fick en kul ide för er som är smått utråkade! Fyll i denna listan och länka er själva i kommentarsfältet, jag är skitsugen på att se jag ni skulle skriva ;)  Det är ett tvång! :D




Home again!

Whoahh, precis när jag skrev rubriken kom jag på den där grymma låten Homecoming med Kanye West, älskar pianot i den xD Jag ska nog lyssna på den nu xD

Så, nu när ni fått den viktiga informationen ska jag skriva vad jag skulle skriva i detta inlägget xP Jag har nu vart i staden med mama och handlat lite. Vi var också inne på ICA och handlade alla torravaror jag ska ha på det nya boendet så jag slipper konka hem allt det på cykel, vilket är JOBBIGT! Det blev en jävla massa man kan jag lova, för jag har ett stort problem, jag måste ha omväxling på saker och ting heeeela tiden, så det blev både, fullkornspasta, makaroner, couscous, risottoris, jasmineris, snabbnudlar you name it, och sen köpte vi också te, kaffe, lite grejer om jag vill baka något. Vi köpte också 3 olika sorters torkad frukt ( OMG JAG ÄLSKAR TORKAD FRUKT) och 3 olika sorters pulversoppa ( sån där fruktsoppa ni vet) och en jäääävla massa konservsvamp och bönor. Jag har säker glömt något också. Det blev typ 2 fulla kassar med mat, och jag har bara ett litet skafferiskåp på boendet. GREAT.



MOAHAHAHHAHA! Jag ska bli WANNABE MODEBLOGGARE också! Här är dagens outfit. Jag vet, jag kan tyvärr inte klä mig normalt! Det är nog bara något som tilltalat mig att gå omkring i en rosa hatt och illblå polyesterskjorta. Aja xD

Ny design! Dagens fråga #1 Också!

Nu har jag fixat en ny design, eller ja, en header som har en bild på mig xD  Jag fixade den faktiskt i paint, hur fan jag orkade det fattar jag inte. BUT I LIKE IT and det är vad som matters!

Hittat en gammal ( väldigt gammal bild på mig) där jag hade rätt långt hår faktiskt. Det jobbiga är att jag passar bra i mkt kort hår eller längre än axlarna långt hår. Och jag vet inte om jag ska kapa det eller om jag ska uthärda ett par månader med fult hår tills det vuxit om axlarna. Jag kapade det ju för första gången förra augusti. Då såg håret ut såhär:

Stylat:
Ostylat:
Nu ser det ut typ såhär:
Och när jag jag hade långt hår, och denna bilden är typ från 6:an 7:an och jag gör en konstig min. Dont hate xD! Btw min bror försöker göra peacetäcknet bakom min rygg om ni undrar vad fan armen gör där   xD
HUR SKA JAG GÖRA?!?

Cuppiecakies!

Hhöhöhö, NU HAR JAG BAKAT  SÅNA DÄR CUPCAKES! Grejen var att när jag skulle göra frostingen hade vi inget florsocker hemma, men vi hade sånt där wierd finmalt moscawadosocker (jag failade säkert på stavningen). Så frostingen blev extremt brun, men jävligt gott blev det. Jag gjorde chokladcupcakes med citronfrosting, och dekorerade med lime och torkad mango!

Herregud, det saknas bara att jag köper allt i hello kitty mönster och åker till tokyo och shoppar för 50000 så är jag Foki. Fasst jag kanske borde skaffa mig en annan etnisk bakgrund då också xD
Sådär blev dom! :D
Sådär blev dom utan muffinspapper!

And here is me med morgonfrill på kvällen lagom uttråkad xD


hur jag än gör hamnar det sista bilden inte i mitten xD

Lilla melodifestivalen for the win! Minns ni?

Och då menar jag inte dom senaste utan när det var lite klass på hela köret. De som kommer upp i mitt huvud när jag tänker på Lilla melodifestivalen är: 

  1. SUPERDUPERKILLEN number one, han är den, som jag gillar mest! SUPERDUPERKILLEN bara min, han är bäst! Allt känns som en fest! (litet blont störande energiknippe, jag tror till och med jag minns vad hon hette, Sofie va?)
  2. Kan du stoppa mig? kan du hitta mig? kan du veta vart jag är? Nej nej nej du kan inte veta, om jag är ute eller inne, du kan inte veta om jag finns häääääär! (två blonda tjejer som studsade omkring bland circusartister och råkade skratta sig igenom hela låten)
  3. TJABALLABALL POLARN! VAR KAN JAG SEEE DIG? TJABALLABALLA POLARN! TJABALLABALLA! A POLARN! (2 killar i åldern då man säger, aaaasacolt, noob och skriker böööögjävel till alla)
  4. Ah vi är sveeeriges, colaste brudar. KOLLA KILLAR ÄR VAD DU GILLAR. (2 girls med hiphopstyle med highpitchiga röster, rätt roliga faktiskt xD OCH DOM SÄGER VISST KOLLA KILLAR, INTE COOLA KILLAR)
  5. Sommar sol och HÄFTIG pool, gärna dom där brudarna i kort tight kjol! Sommar sol och häftig pool, jag glider runt på stranden! JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL! (En kille  som förmodligen var lite för ungför  brudar i kort tight kjol)

    Någon som minns de här låtarna?, eller åtminstone nån av låtarna? Hahah, som ni ser kom jag tillochmed ihåg texterna, jag behövde inte ens googla fram dom eller något! xD
Här är superduperkillesofie
Här är speedet hon sniffade i sig innan showen för att orka studsa sådär
Här är en random rödbeta

ELIIIIIIIIIIIIIIIIN!

ELIN JAG VET ATT DU LÄSER DET HÄR! Det kan hända att jag hade din kameraladdare ändå, har du samsung? :D (a)

Godmorgon världen! FET DISS #1

Godmorgon Sverige, idag så ska jag slänga ut min första FETA DISS!!!!  Och den går till... tvumvirvel...SVERIGEDEMOKRATERNA.

Och nu kommer vi förstås tro att ännu en bombad fjortis ska sitta och skrika ut sin ilska på dom, men jag tänker bara sitta här och lugnt och sansat göra vad jag gör bäst, klaga på saker! Och jag har faktiskt läst på ( dock på Wikipedia, för deras hemsida var så jävla virrig att jag blev snurrig i huvudet)

Okej här kommer det xD Sverigedemokraterna har ju i sin valkampanj, "Bevara Sverige svenskt", förlåt att man sabbar deras små drömmar men Sverige har väl så gott jag vet inte varit svenskt isåfall, på 200 år sen vi fick en fransk kung ? xD Aja det var väl lite oseriöst, men det är bra med lite gott och blandat, de dumskallarna har inte fattat att vi inte har haft krig på 200 år heller för att man fick in lite nya ideer.

De kritiserar det multikulturella samhället, för att vi kan förlora vår egna fina kultur (fjortisar, stekare, stockholmsbrats ) men jag anser att de som vill ha kvar sin svenska kultur värnar väl om den, och de andra skiter väl i den, det är väl inte svårare än att de som vill gå till midsommarstången gör det, de andra inte, eller att vissa käkar vår svenska husmanskost, andra föredrar thai, man kan ju inte tvinga folk att käka köttbullar. Med detta menar jag, att mer invandrare kommer inte sabba den svenska kulturen för de som vill ha den kvar.

Dom vill heller inte att folk ska ha religiösa huvudbonader på albetsplatsen (vem bryr sig om någon har slöja på jobbet? Inte jag iallafall) och de vill heller inte ha religiösa byggnader, som moskeer och synagogor. En sak jag inte fattar med detta partiet är att de brys sig så mycket om skitsaker. ÄNNU EN GÅNG!,  om man inte vill gå till mosken, går man inte till mosken, det är ju självklart. Och om ni nu säger att det kommer kosta pengar i skatt, inte en chans, om du splittar upp pengarna det kostar per person i sverige blir det några ynka öre var.

De vill heller inte ha invandrare från västvärlden för att de kommer kosta staten pengar osv. Jag fattar inte, har inte de rätt att leva ett normalt liv  som vi, vi har ju fruktansvärt mycket plats i Sverige, många av dessa människorna kommer från krig, dödshot, förföljelse, och vi vill inte att de ska komma hit för att de har slöja på jobbet och för att de kan få oss att sluta äta köttbullar typ. Okej, skicka tillbaka dom så dom får bo i misär, vi har inte råd att ha er i Sverige, för alla i Sverige ska ha  rätt till en plasmaTV i köket.

Sen att invandrare skulle vara värre den kriminella världen är bullshit, det verkar vara tråkade svenska tonåringar som krossar rutor och super. BEVARA SVERIGE SVENSKT FÖR GUDS SKULL! TA INTE HIT ÄKTA MUSLIMER SOM INTE FÅR SUPA, DOM KANSKE DRAR HIT SIG ALKOHOLISM!

Sen det sista jag ska klaga på inom dera politik är deras så kallade familjepolitik. Där ingår ( kopierat från wikipedia)

Familjepolitik [redigera]

Partiet har generellt sett en kritisk inställning till aborter och vill förbjuda aborter efter tolfte graviditetsveckan om inte särskilda skäl föreligger.[61] Man vill också förbjuda samkönade par att adoptera barn, slopa det ekonomiska stödet vid utlandsadoption, förbjuda insemination för lesbiska kvinnor och är emot samkönade äktenskap.[62]

 

Vad finns det mer att säga? BULLSHIT ÄR VAD DET ÄR!!! Förresten läste jag i aftonbladet att de flesta som röstar på Sverigedemokraterna bor i fina villaområden, som om de har invandrarproblem, knappast.

 

OBS! Tänk på att detta bara är mina åsikter, ni får såklart ha andra åsikter och tycka att jag är helt bombad i huvudet om vi vill, jag försöker inte kränka någon!

 

 


Fan ta isen!

Kom precis hem från en rätt lång promenad med Mama, det var mysigt. Här ute på landet är allt jättefint nu så jag ska nog gå ut och fota lite någon dag, så får ni nått fint att titta på gossar och töser!

Man tänker ju att man kommer sakna den fina naturen här ute på landet, öhh, nu ja. I December när man skulle gått 1 km till bussen i 20 minus för att det är för isigt på vägen för att cykla, då tycker man inte att det är fint längre, man tänker inte, åååh vilket fint träd, man tänker, " Fan vad det är kallt" eller "Jag skulle nog tagit vinterskorna ändå" eller "Har min ben domnat bort än?, Ja, jag borde nog springa sista biten". Så det blir iallafall ett plus med att bo någorlunda centralt, jag kommer få behålla mina ben til Beach 2011!
Vinterbild xD
Nu ska jag gå och ta mig ett dopp i da bathtub, det är mysigt.

(random tanke: fan vad jag är sugen på kanelbullar, varför har vi inga kanelbullar hemma?)

FET HISS! #1 Alma är stolt!!

ALMA TÄNKER HÄRMED LÄGGA UT EN FET HISS! Och den går till folk som tar tag i saker de vill göra och som de  tycker är rätt att göra! Och nu undrar ni såklart om det finns något bakom detta xD Jo! Elin had an anouncement to make on her blogg igårkväll!  HON KOMMER SLUTA ÄTA FLÄSKKÖTT, och nej, hon har inte blivit muslim (tror jag iallafall xD), hon tkr bara att det är rätt att inte göra det pga deras förhållanden och dyl.. Läs mer om det på hennes blogg http://eliiinjakobsson.blogg.se

Jag tkr iallafall det är skitkul! Jag tjötade såklart på henne om att hon skulle slopa de andra sorterna kött också, men det kanske blir en annan gång xD ( jag kommer fortsätta tjöta Elin,(I'm watching you))! Så nu säger jag till you folks! Om ni får en ide som ni tkr är helt rätt, DO IT. Det behöver inte vara att sluta äta kött ( vilket jag åandrasidan tänker få er att göra) utan det kan vara vad som helst, bättre att satsa och misslyckas än att inte ha prövar! Också blir det ju bättre för grisarna också såklart xD



Höhöhöh, det gick ju åt helvete xD

Det gick inte så bra att jobba av sin tunga skuld idag :( xD Solen stekte på och jag blev smått snurrig i huvudet så jag avbröt och fortsätter imorrn. Fixade iallafall ihop 1 timma (y)!

Jag borde verkligen satsa lite på packandet nu och tänka efter lite, men jag orkar inte vilket jag såklart kommer göra för det ska ju vara packat och klart ( höhöhö vad rolig jag är) på söndag då allt ska in i mitt nya rum. Jag känner mig dum, för jag  har fyllt lite dryg 3 hela flyttlådor bara med kläder och mer tillkommer. Tur att jag rensade ur garderoben innan jag flyttar xD

En bild på en mycket slarvig flicka. Kollade på fotodatumet, 29/7 09 ;) Då var hon om möjligt ännu slalvigare :O

Today's Effort

Kommer inte bli så mkt xD Jo då, på eftermiddagen ska jag allt forsätta nedräkningen till skuldfri!
Skuldometer: 500-1,5timma=
425-2timmar=
325-idag2timmar=
225! Wooohoo, det börjar arta sig!!!!

Sen ska jag väl försöka spela cello lite drygt en timma idag också, de vore väl roligt att börja terminen bättre än vad jag slutade den förra xD Just nu så spelar jag stycket Kol Nidrei och det är fanimej det svåraste stycket jag någonsin gett mig på, jag har tragglat det i säkert 3 veckor och vissa delar stakar jag mig fortfarande på. Bajs på att traggla xD
http://www.youtube.com/watch?v=kfSMVPJg35A, denna är versionen jag har använt för att lära mig låten, för det visade sig att jag inte var tillräckligt bra på att läsa noter, så jag fick härma xD
Dah BABY! Han heter Bertil och är sötnos!

HURRA HURRA HURRA!

VI GRATULERAR! VI GRATULERAR! VI GRATULERAR VÅRAN ELIN IDAG! MED BLOMMOR OCH ME BLADER VI FIRAR DENNA DAGEN! VI GRATULERAR VÅRAN ELIN IDAG!

Hipp hurra för Elin! 16 år HECK YEAH! Ha det gött på din stooooora dag!!

Min musiksmak!

Jag och min böna Elin umgicks idag, vi fastnade framför datan och designade våra bloggar, sen gick vi en ûberlång promenad. Elin gav min en mkt snygg skinnväska BTW, förmodligen fejkskinn dock, lika bra det :D

Jag tänker också hinta lite om var min musiksmak sträcker sig, så jag tänker härmed lägga ut min spotifylista med mina favoritlåtar. För er som inte har spotify, synd för er xD Näh men, ni klarar er nog ändå. Jag satsar på att göra den bästa spellista i världen och jag tkr att jag är på god väg (a)Favoritlåtar is da shiit.
Gooah pööjkar, fack yoooo som splittras!

OBSERVERA!

Okej, det har dykt upp ett litet problem. Jag fixade om designen litegrann på bloggen och min mamma som använder Explorer som webbläsare kunde inte se den, jag kunde heller inte se den på Explorer men den funkar på Google Crome och Mozilla Firefox, så jag kommer inte ändra tillbaka den på ett tag tills jag fattar vad det är för fel.
Så tills dess får väl ni bita i det sura äpplet och läsa bloggen i de webbläsarna istället :D Om den har vit bakgrund i era datorer även med de webbläsarna så släng in en kommentar så får väl jag bita i det sura äpplet istället och ändra designen igen. Bajs för krångel.
Åandrasidan fattar jag inte varför man använder Explorer, Crome är mkt gosigare!
Det där vill man ju inte bita i!

Mjao?

Varför säger man att katter säger mjao? Jag menar, min katt Kattis säger snarare vaaaaauuu, elller baaaauu eller braaaauuu och tjocka Nasse ger ifrån sig små pipiga mjyyyy. Det är rätt kul, för Nasse är störst bäst och vackrast av katterna här på landet och brottar ner de flesta, men här hemma säger han typ mjyy som en liten husmus som vill ha ost.

Jag har heller aldrig hört en hund säga voff, snarare raff, och grisar säger inte nöff och fåren säger bläää och blööö inte bä.

Att det inte rör sig något mer intelligent i min hjärna just nu är oroväckande. Nu ska jag ta ett bad och njuta av den sista en och halva veckan av frihet. 

Gomorron!

Jahahhap, nu har man ätit lite ostmackor och snart börjar slavarbetet igen. Idag kommer jag spendera 2 timmar av min värdefulla tid åt att måla lister på vårat uterum

Skuldometer: 500-igår 75=
(fan va lång tid det tar för mitt sega huvud att fatta att det blir) 425- idag kommer bli 100=
325 kr! Fööööön.

This is what i give to morgonfrilla och slavarbete!




FÖCK YOU HUSLISTER!

Hmmmm...What to do!?!

Min dag har vart rätt gooo! Efter helvetesturen med gräsklipparen (som tog 1 timma och en kvart( ja vi borde förminska våran gräsmatta med 3/4 av ursprungsstorleken) så bakade jag en kaka! Det vart en sockerkaka innehållande hackad choklad, citronskal och hallon, SUPERB! Den blev asgod!

Sen kom Martin och Nils, da köttäters förbi. Varje gång man träffar dem glappar käftarna"Ahhh men du äter ju fisk ju, är inte de djur? De verkar inte fatta min poäng så därför är de nu Martin och Nils Da köttäters :P.

Just nu har jag allmänt tråkigt... ska nog gå och kolla på lite sex and the city, jag skiter i alla som tycker att det är tråkigt och till för medelålderstanter som vill vara som Carrie typ! Kalla mig medelålders tant då! Sex and teh city är UNDERHÅLLANDE!

WHOOOHHHOHOHO IMÖRA KOMMER ELIN ÖVER! Har inte sett tösa sen vi vart i växjö, tror jag, det vart alltför längesen! Vi ska också byta presenter för att fira att vi båda nu börjar bli så fruktansvärt gamla, vänta bara! Snart är vi pantertanterna nr 1 iklädda leopardtröja, läderbrallor, knalligt läppstift och vitt hår och glasögona hängande i senilsnörena! Watch out!  ;)

Här kommer lite bilder på mig och min skönhet (som jag har tvingat att skaffa en blogg som jag nu kommer följa frenetiskt! eliiinjakobsson.blogg.se är det som gäller folk!) och de ljusare bilderna är tagna i oktober , de mörkare i januari!

ENJOY! höhöhö..



Den sista bilden måste vara den vackraste bilden som någonsin tagits, hör hemma i vouge eller nått! Hon kommer alltid vara min alldeles egna lilla böna! LÄS HENNES BLOGG FÖRIHELVEEETE!

Det bästa och sämsta med sommaren!

Sommaren är snart sluuut, och vad har vart det bästa och det sämsta med sommaren?? Well, here it comes!

DET BÄSTA MED SOMMAREN!
  1. Fint väder: Jag menar, vem vill dra till standen och bada i november, vem vill dra på picknick i snöoväder? INTE ALMA!
  2. God mat: På sommaren har man verkligen tid att fixa vilken mat man vill, glass finns tillgänglig så gott som hela tiden och eftersom det är semester behöver man inte få dåligt samvete pga att man käkar så mkt!
  3. Man kan göra vad man vill: WOOOHOO, inga läxor, inget tvång att motionera, man shoppar som en galning!
Det sämsta med sommaren...

  1. PALLA FINT VÄDER!: Vem försöker jag lura? 50% av tiden vill man bara sitta inne och sitta vid datan och glo på tv och säga fuck you solen.
  2. God mat: Man får väl het enkelt ta itu med sommarviktuppgång efter sommaren.
  3. Man kunde göra vad man ville: Konditionen kommer vara för jävlig i höst och är skyldig mamma och pappa 500 spänn som jag snällt kommer få jobba av genom att rensa rabatter, klippa gräsmattar och måla lister på huset.
Nu skall jag ut och klippa våran gräsmatta som är typ en kvardratmil stor! GOOD LUCK ALMA!
Japp jag googlade "sommar"
Don't hate on me!

Alma gillar och grillar #1

Alma gillar och grillar kommer bli min nya kategori där jag så kallat hissar och dissar saker, men bytte det till ett mkt fånigare och dummare namn!, bra va?? :D
  1. Att läsa fjortisbloggar: Kissie, Dessie, Paow, och sen en rad andra mindre bloggare! Fy fan vad det är kul det är!! Dessie är ju typ hela tiden;" Ah men idag söp jag bara 5 starköl 9 tequillashotar och 11 cider! Jag blev ju inte full alls såklart!! Jag gillar att jag har börjat dricka så lite! Såååååå Dessiestyle att vara nykterist!" Kissie opererar in 2 kilo plast i varje tutte och fortsätter att försöka få oss att tycka att det är snyggt, men det kanske bara är jag som tycker att plastic inte är så fantastic om man säger så. Sen denna Paow har väl börjat tagga ner lite, ett tag verkade hon lika blåst som de andra 2! Aja, jag har egentligen inget emot, dom, jag känner dom inte, men bloggarna är rätt underhållande iallafall
  2. Att börja på ny skola: Stenstorpsskolan tog nästan kol på mig, jag och mina kompisar har haft jävligt kul och så, men högstadiet är assegt  (bara dom som går i sexan säger as(sen säger viktigpettern i klassen, men ÖÖÖHH as betyder dött djuuuur( ni vet vilka ni är))) mkt segt. Nu blir det gymnasiet, nya vänner  och nya ovänner, nya lärare och nya skitlärare, men faaaaankito vad jag kommer sakna mina bönor (ni vet vilka ni är) Ah löööv u babes!
  3. Kladdkaka: Vad finns det mer att säga. Endast att den som skrev det receptet borde få nobelpris och att jag kommer bli fet :D
  1. Korkade människor med fel utrustning: Nu undrar ju ni ju fan sjuttsingen (som farmor skulle sagt) jag menar med detta, då menar jag idioter som vår granne i varberg. Vår släkt gillar att ha lite släktkalas sådär, så vi hade släktkalas och satt och åt och pratade på altanen. Då slog grannen, som har en gräsmatta 2 meter bort från vår altan, på gräsklipparen och klippte gräs... jävla idiot. Sen mitt i natten vart det några personer (fyllehundar) som fjuttade av 25 fyrverkeripjäser upp i luften. Some respect, just a little bit!
  2. Att flytta: Okey, detta är inte en riktig diss, för jag tycker att det kommer bli skiitkul att flytta, men jag är också sjuuuukt nervös. Aja, det viktigaste att de  andra i studentkorridoren inte tar min ost, för osten är min, och att ingen börjar tuta i sin trobon elr något klockan 6 på morgonen.
  3. Kött: Okey, kött är typ det godaste som finns, men det är min plikt som vegetarian att dissa kött, för kött är inte bra! DISS DISS DISS! Om ni säger emot kommer jag skriva ett långt inlägg om varför jag inte äter kött, ( jag lovar, denna ramsan har jag dragit för typ alla redan(ni vet vilka ni är(Nils,Martin,Hertha))) och då kommer helvetet bryta lös!

Hemma!!

Nu är man hemma igen då! Har haft det rätt gött i Varberg asså! Det vart skitbra väder och mkt varmt i vattnet. Igår så träffade jag min kära vän Clara. Vi kan oftast bara träffas typ en gång per år för hon bor i sthlm, men de befann sig i Falkenberg så vi träffades! Mkt mysigt.

Idag på vägen hem så körde vi igenom Göteborg och jag köpte ett cellofodral också, skitintressant va? xD Ses lite senare, ska skriva in en hiss och disslista till sen :D

Än slipper ni mej inte! Dagens tips!

Aja jag fick tydligen lite tig att skriva ett inlägg pga Mama, Papa och Mormor äter frukost så satans långsamt, och då kan man ju undra, hur kan denna Alma tycka att det är långsamt att inte vara färdig 20 i 8?? Jo, för varje gång man ska iväg väcks man skittidigt  för att vi ska slippa trafiken, och sen måste man ändå sitta och vänta på att de andra ska bli färdiga... Blöösch! Men till det positiva! Då kan man ju lägga in ett dagens TIPS! :D
Sååå..Here it comes... DAGENS TIPS:

Såå, jag vet ju hur många de finns som har en modeblogg, men jag ska vara ärlig, det finns bara EN modeblogg som jag verkligen gillar att läsa. Jag menar Kenza gillas ju av många, men vad visar hon egentligen, Jeans, converse och vitt linne? Originellt. Nej, denna modebloggen visar kläder för både tjejer och killar, och allt är mkt originellt och snyggt! Så om man vill ha inspiration ska man gå in här, om man är seriöst intresserad av mode!

Bloggen bloggen visas foton av folk på gatan, och då menar jag inte uteliggare, utan vanligt folk som går omkring på gatan, som bloggaren tkr är skitsnyggt. Dom klickar han med sin lilla kamera och lägger ut på bloggen. Bilderna är tagna i New York, Milano och Paris! Det är inte en liten skitblogg, den läses av massor av folk varje dag och är mkt välkänd av media, men om ni inte hört talas om den, kolla in där! :D

www.thesartorialist.com är det som gäller!

Så, nu blir det inga fler inlägg förrän på måndag, lovar! xD

See ya later

Sååå nu vart det gjort, ÖNSKA MASSA SAKER JAG SKA RECENSERA! Helst något ganska kasst för jag gillar att klaga, och den där skivan vart ju tyvärr bra :S
Nu drar jag te Varberg resten av veckan, för att sola och bada, och handla födelsedagspresenter till bönorna Hertha och Elin J. HERTHA FYLLER 18 ÅR HURRA, KROGEN BABY!!:D
Här är bild från Varberg förra året, ses på måndag! :D


The black parade!

Tjennamors!! :D Här kmr min allra första CD-recention! SO HERES THE RULES! Allt är skala 1-10
1=GAAAH!! KAOOS! Hur lyckas man?
2=Kramp i öronen
3=Fullkomligt ointressant
4=Rätt tråkigt
5=Medelmåttigt
6=På god väg!
7=Gillar't
8=Mmmmm, örongodis
9=WOHOO, MKT BRA!!
10=GENIAAALT! Hitlåt!!

  1. The end:Höhö, det kändes som om de skämtade lite här, just eftersom den första låten heter The end (jaha Alma, redan?) och låtenl låter också som om den hör hemma sist på skivan, men det gör inget, för annars är det en grym låt! Betyg: 7!
  2. Dead!: Det är rätt gött flyt i denna låten! Det är ganska mainsteam rock, rakt på med ett gött sound! Det är väl inte det allra intressantaste man hört, men annars en bra låt! Betyg: 7
  3. This is how i disappear: Woohh, vi snackar grejer, detta är en mkt go låt, mkt bra komp, sångaren sjunger också mkt bra! Låten är inte svårtillgänglig på något vis, men den är ändå intressant! Sticket bryter av låten bra men håller sig till temat Me like it! Betyg: 8
  4. She sharpest lives: En mkt tuff låt, som har EGDE! Det är inte så lik de andra låtarna som spelats hittils! Betyg: 8
  5. Welcome to the black parade: Denna låten är en av mina ABSOLUTA favoritlåtar, den drar minnena tilbaka till rasterna i 7:an och 8:an då man satt på rampen men gullungarna och lyssnade på EMO-låtar. Början av låten är ju bara för bra, både musiken och texten, och sen fortsätter den bra! Hhöhö och det är ju aldrig fel med lite marchtrummor i låtar! Betyg: Gissa!!! TEN BABY!!!
  6. I don't love you: Buhuhuuhuh, även denna låten är en ramplåt! Detta är en av min favoritlåtar också, jag älskar texten, och melodin matchar texten superb! Jag blir aldrig trött på låten. Betyg: How could you guess? 10...(a)
  7. House of Wolves: Nu kommer det något nytt, denna låten låter inte som någon av de andra låtarna! Rytmen är superkul ME GUSTA! Betyg: En solklar 9:a!
  8. Cancer: Kort och fin låt, den är också lugn, vilket är bra för det behövdes en lugn låt för att man inte skulle tröttna på skivan. Den är väl inte superorginell, men det gör ingenting! Betyg: 8
  9. Mama: Denna låten har en rätt go Sweeney Todd känsla, för er som sett den filmen. Jag kan inte beskriva låten på något annat vis. Även denna låten är inte lik någon annan låt på skivan, bra låt!! Betyg: 8
  10. Sleep: Inget större fel på låten, men den kändes mest som utfyllnad. Betyg: 6
  11. Teenagers: Melodin, är mkt bra, men det är texten i denna låten som gör den så jävla bra! Betyg: 10
  12. Disenchanted: Änne en lite lugnare låt, och det lät som något man hört förut, även lite utfyllnadskänsla. Men den var inte dålig. Betyg: 6
  13. Famous last words: Goooo punkrocklåt, sångaren sjunger jättebra. Refrängen är aaaaaasbra (som jag skulle sagt i 6:e klass, jag skulle ju aldrig säga något sånt nu, hehhe *-*) SUPERBRAAA! Betyg: 9
  14. Blood: Hhöhöhö, uppenbart sarkastisk låt, liknande brouadwaynummer, låten börjar inte förren efter 1,5 minuts tystnad. Soooooperkoooligt! ( fortfarande tycker nog jag att det här är kul bara för att jag har kass humor, men detta är min recention, so damn u all!) Betyg: 1000000000000000 miljarder poäng, heheh ! Nah, men en 10, bara för den kassa humorn jag har xD
SAMMANFATTNING!!!! Kort sagt lyssningsvärd skiva, alla låtar fick betyg över 5 vilket inte är illa alls, många låtar är helt grymma!!!!! De lyckades verkligen, texter bra, melidier bra, instrumentaliskt bra, sångröst bra. Allt är bra. En annan viktig sak är att det finns en röd tråd genom hela!!  Nu ska Alma räkna ut medelvärdet för det har Alma lärt sig på Anns mattelektioner (när hon inte började sjunga "I don't love you" högt med goda vännen Elin!)!

7+7+8+8+10+10+9+8+8+6+10+6+9+10= (miniräknaren sa) 116
116/14= typ 8

SLUTBETYG: 8

Jag är en snyltare!

Min designade sko på NELLY.COM

Rösta på min sko fuckers!

 

Höhöhöh, rösta på min sko, fråga bara så röstar jag på din! :D


Senare kommer!

Tjo bloggen, idag har jag tänkt att göra min första "recention" så att säga. Jag tror att det blir en CD-skiva, och inte vilken CD-skiva som helst! THE BLACK PARADE med My Chemical Romance, jag har faktiskt lyssnat igenom den innan så jag vet att den är bra, men jag ska nog skriva lite mer ingående om den! Det ska bli kul!

Men nu ska jag sluta låta så satans proffsig ;) , för jag min dag kommer egentligen gå ut på att jag går ut i trädgården och plockar vinbär och sen pallrar mig upp för trappan och städar mitt rum ( mitt rum ser helt enkelt fruktansvärt ut ). Så skivskriveriet kommer helt enkelt efter det där.

Skivinlägget kmr blir mitt sista inlägg tills på måndag, för jag ska åka på semester till Varberg med familjen ( förutom broder min för han jobbar tills på fredag (HAHAHHAHAHAH)) + MORMOR ska med, och hunden Maja såklart!

Dagens tips

Har du tråkigt sådär en regning eftermiddag/tidig kväll, slå på TV400 och kolla på Jerry Springer, gjorde det alldeles nyss, och gaaah vilket urkasst program det är, men ACK så underhållande xD Det går till ungefär såhär genom hela programmet.

Jerry:Today, our guest is here to tell their significant others their dirty secrets! Let's us all welcome, Ronny.
(ut kommer en man med flottig hy, 7 tänder i mun, ölkagge, stripigt råttfärgat hår klippt i en hockeyfrilla, pösig flannelstjorta instoppad i de 3 storlekar för stora beiga byxorna med läderbälte)
Ronny:Hai Jarry, was ap?
Jerry:Hello Ronny, i know you're here to tell your girfriend something.
Ronny: Yes, I'm here to tell her that av' been screwin' her sisters for the last 4 month and ah kinda nöct' em' ap.
Publiken: WHUUUUUUUH, YOU SUCK YOU SUCK YOU SUCK!
Ronny: SOO WHAT, WHATEVA? WHATEVA? YOU AIN'T GOT NOTHIN' ON ME!
Jerry: So, lets call out your girlfriend, Darlene!
(ut kommer hans agressiva flickvän, som efter 6 barnafödslar har lika många bilringar som ungar, med sitt bruna läppstift och sätter sig och stirrar på sin make med en knepig blick)
Darlene:Well, ah know that when you brin' me all thö way to Jarry Springa show you up to no good.
Ronny: Well, you know ah love you right? But i've kinda been föckin' yo sistas and nöct' em ap...
Darlene: Whaaaat, how could you do this to me?
Ronny: You never givin' me what i need, you always naggin' me to go get a job, take out the trash, change the diapers on the triplets blah blah blah.
Darlene: Well, that's because you do nothin'
Jerry: Well here comes your sisters; Holly, Jennie-Lee and Rhondah!
( Ut kommer 3 kvinnor iklädda avdankade trikåklänningar som är så korta att man ser mer än någon vill se, åttitalsfrillor och även de har brunrosa utsmetat läppstift , det dröjer flera minuter tills de har slutat flashat brösten, slutat kalla Darlene, slut, cheap hoe osv, och slutat att säga att de är "Twice the woman she is" och satt sig ner)
Ronny: I don't wan't to have anythang to do with you slööts. Ah löv you Darlene, will you marrie me?
Darlene: Ofcourse, ah löv you Raaaanny.
Ronny: It's just one moh thang' I gotta tell you, ah kinda screw' the dog...

Det är ungefär så hela programmet går till, och det är faktiskt skitkul, men det kan ju vara för att jag har urkass humor och borde skaffa mig ett liv, hehe xD

Mitt första inlägg

Puuuh, det tog mig flera timmar att skaffa mig en anständig design på bloggen, och det med hjälp av Designa din Blogg bloggen och det fick mig att fundera lite...
Hur hade blogg.se kunnat tro att vi dumma tonåringar skulle kunna designa våran egna blogg själva med alla dessa HTML-koder och färgkoder? Och vem skulle vilja ha de där hemska färdigdesignerna, aja, det kanske finns några som tycker de är fina, men inte jag iallafall xD.
Min blogg kanske ser lite tom ut nu men det kommer komma lite saker då och då. Jag kommer skiva om lite allt möjligt, som filmrecentioner där jag skriver om mina åsikter om filmer. Dock kommer jag inte ha råd att gå och se de nya filmerna på bio varje dag, så de blir väl några lite äldre från filmhyllan oftast x) Jag kommer också sätta betyg på CD-skivor, där kan det komma lite allt möjligt ( LÄNGE LEVE SPOTIFY ) så det är bara att tipsa! :D Och bokrecentioner kommer väl då och då, men det tar lite längre tid sådär... Sen kommer det väl lite hiss och disslistor och så.
Detta kommer också vara en så kallad dagboksblogg som handlar om mig och min fritid! STAY TUNED! :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0